SEGRE

Nova troballa a la zona de Tenerife on es busca Tomás Gimeno i una de les nenes

Nova troballa a la zona de Tenerife on es busca Tomás Gimeno i una de les nenes

Nova troballa a la zona de Tenerife on es busca Tomás Gimeno i una de les nenesEuropa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de recerca ha trobat unes altres dos botelles d’oxigen de mida petita a la zona on es busca Tomás Gimeno i a una de les seues filles, segons han informat Europa Press fonts policials. Els investigadors creuen que les botelles pertanyen al pare de les menors.

Es tracta d’un avençen la investigació després de recuperar el passat 10 de juny el cos d’Olivia Gimeno, de sis anys. El dispositiu de recerca es va activar després que el passat 27 d’abril la mare de les nenes Olivia i Anna, de sis i un any, alertés la Guàrdia Civil que la seua exparella, Tomás Gimeno, no li havia tornat les menors.

El passat 10 de juny el vaixell oceanogràfic 'Ángeles Alvariño va localitzar en el fons marí dos bosses d’esport, una d’elles trencada i buida i l’altra contenint el cos sense vida d’Olivia.

Dies abans, el 7 de juny, el robot marí del vaixell havia recuperat una botella d’oxigen i una manta a la zona on es buscava les nenes desaparegudes.

En les últimes hores, el delegat del Govern a les Canàries, Anselmo Pestana, havia demanat de no perdre l’esperança que es trobessin més indicis o proves que assenyalin "una mica més" respecte a Anna i Tomás Gimeno, indicant que calia esperar al treball que està realitzant el vaixell oceanogràfic 'Ángeles Alvariño.

El vaixell ha hagut de realitzar una parada tècnica al port de Santa Cruz de Tenerife com a conseqüència del mal estat del mar i el fort vent que afecta la zona de recerca d’Anna i el seu pare.

Sobre les possibilitats de trobar les restes, el delegat va incidir que no es pot parlar de probabilitats. "Era ja difícil trobar indicis i es va trobar Olivia, una cosa que era inèdita. Serà extraordinari si es troba una cosa més", va comentar Pestana.

tracking