SEGRE

GUIA

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa celebra els seus 75 anys

La jornada festiva va culminar a última hora de la tarda amb l’entrega de guardons de l’aniversari.

La jornada festiva va culminar a última hora de la tarda amb l’entrega de guardons de l’aniversari.AGRUPACIÓ SARDANISTA DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa va celebrar ahir els 75 anys de la seua fundació amb una diada festiva amb ballada de sardanes al migdia i un concert a la tarda al Teatre de l’Amistat. La celebració va començar al migdia a la plaça Major de la capital del Pla d’Urgell amb una animada sessió de sardanes a càrrec de la cobla Jovenívola de Agramunt.

L’acte central estava previst a la tarda a L’Amistat amb un concert de la Bellpuig Cobla, amb un repertori de sardanes dedicades a l’Agrupació i a Mollerussa. En el transcurs del concert també estava prevista la presentació del llibre Passat, present i futur.

75 anys de l’Agrupació, escrit per Dolors Torra. El volum representa un viatge, que combina literatura i fotos, des dels inicis de l’entitat i fins a l’actualitat.

També es va estrenar la sardana Camins. 75 anys de l’Agrupació, encarregada especialment al compositor de Cervera Jordi Castellà.

tracking