SEGRE

'Pasapalabra' anuncia un 'rosco' d'infart per a Pablo Díaz

Pablo Díaz a ‘Pasapalabra’.

Pablo Díaz a ‘Pasapalabra’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que fa uns dies Antena 3 va publicar a les xarxes socials una promo en la qual Pablo Díaz queda a una sola paraula del pot, tots els seguidors de Pasapalabra esperen comprovar si per fi arriba el triomf definitiu. Una entrega que sembla que cada vegada està més a prop, sobretot si ens fixem en el moviment d’última hora que ha programat la cadena per a aquest dijous, 1 de juliol.

Aquell dia, el programa presentat per Roberto Leal doblarà la seua emissió amb el programa habitual a les 20:00 hores i un altre a les 22:00, en ple prime time. Un especial que previsiblement estarà dedicat al concursant que tantes vegades s’ha quedat a les portes del gran premi i que, aquesta vegada podria ser l’última.

El fet de reservar el gran pot d’un programa de tarda per emetre'l en prime time, Antena 3 ja el va fer amb la gesta de Los Lobos de Boom. Valentín, Manu, Alberto i Erundino es van portar els 4.130.000 euros del pot, després de 505 entregues però no ho van fer en el seu horari habitual, sinó en el de màxima audiència.

tracking