SEGRE

Escàndol a 'Supervivientes' a causa del que ha revelat un concursant

Albert Alvarez, ex de 'Supervivientes'

Escàndol a 'Supervivientes' a causa del que ha revelat un concursant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Supervivientes 2021 s’atansa a la seua recta final amb un escàndol protagonitzat un exconcursant del reality, Albert Álvarez. Albert no va passar desapercebut a l’illa a causa de les seues contínues picabaralles amb Isabel Pantoja en l’edició del 2019, enquè va ser finalista.

Ara Álvarez, participa en el realty 'Solos', amb Danna Ponce, amb la qual s’ha sincerat i ha realitzat unes polèmiques declaracions que han posat en perill l’organització del programa i la seua continuïtat.

L’exsupervivent s’ha mostrat molt crític amb algunes de les dinàmiques que duu a terme l’organització i ha expressat que l’aventura no és tan dura com pretenen fer veure. Álvarez ha donat informació que posa en dubte la veracitat de la duresa a què s’enfronten els famosos quan decideixen viatjar a la illa enmig del no-res en el qual es desenvolupa el reality. Segons ell, el programa és una experiència de supervivència “a mitges”. "No és tan dura com pretenen fer veure" ha comentat.

"L’organització del programa s’encarrega de deixar els materials darrere de les càmeres perquè els concursants puguin utilitzar-los", explica Álvarez. "Supervivència és supervivència de voler fabricar alguna cosa, però no poder fer-ho perquè no tens material".

L’exatleta ha assegurat que tot segueix un guió i que si te'l saltes, has de fer front a un dur càstig: "No es pot fer el que un vol, tot està protegit. Si talles alguna cosa són 3.000 euros de multa. La llenya te la porten ells". I és que els Cayos Cochinos, on es desenvolupa el programa, són una resrva natural on està prohibida l’explotació dels recursos.

Albert Álvarez, exatleta i expertiguista, té una àmplia trajectòria en televisió, primer com a tronista de Mujeres y hombres y viceversa i, més tard, com concursant de Supervivientes 2019.

tracking