SEGRE

La increïble oferta a Messi del pitjor equip del món

Messi, durant un partit amb la selecció argentina.

Messi, durant un partit amb la selecció argentina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’avui a les 00.00h, Leo Messi ha quedat lliure de les seues obligacions amb el Barça. El seu contracte amb el club va finalitzar el 30 de juny sense que, de moment, s’hagi arribat a un acord per renovar-lo. I encara que tant el president Joan Laporta com el futbolista i el seu entorn es mostrin tranquils i donin per fet que Leo Messi continuarà vinculat al club, el fet és que avui, l’argentí està sense contracte.

Un club brasiler, l'Ibis Sport Club, s’ha interessat pel ja exfutbolista blaugrana. La particularitat és que aquest equip, que milita en el campionat Pernambucano-Serie A2 del Brasil, és que s’autodenominen "el pitjor club del món". I no és una manera de parlar: van estar tres anys i onze mesos sense guanyar ni un sol partit (de fet, tenen el record Guiness per aquesta marca). Lluny d’avergonyir-se’n, el club fa bandera del seu rècord i fins i tot porta brodada la frase 'O Pepr Time do mundo’ a la samarreta.

Davant de la situació contractual de Leo Messi, l'Ibis Sport Club ha publicat al seu compte de Twitter el contracte que li ofereix a l’astre argentí, un divertit document amb un llistat de clàusules totalment surrealistes.

En primer lloc, la durada del contracte seria per a 15 anys i entraria en vigor aquest mateix dijous. El salari que percebria Leo aniria en funció de la seua productivitat golejadora. No obstant, l'astre argentí es veuria limitat a l’hora de fer el que més li agrada: marcar gols, ja que una altra clàusula detalla que “no pot fer gaires gols”. El mateix passaria amb guanyar títols. “No pot ser campió”, detallen.

Unes altres dos clàusules surrealistes: Leo no podria portar la samarreta amb el número 10, ja que és propietat exclusiva de “Mauro Shampoo”, ídol local. La sisena clàusula especifica que “Haurà de jurar 3 vegades davant del mirall que Pelé és molt millor que Maradona”. 

 
 
tracking