SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una jove de 21 anys una col·lisió al túnel del Cadí

Tallat un tram de galeria, a la Cerdanya, durant tres hores i mitja

Una imatge de l'accident.

Mor una jove de 21 anys una col·lisió al túnel del CadíServei Català de Trànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 21 anys veïna de Terrassa va morir aquest dimecres al tenir en xocar el vehicle que conduïa amb un camió frigorífic al túnel del Cadí a la Cerdanya, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident va tenir lloc al quilòmetre 129 de la C-16 en sentit sud, a la boca nord del túnel, al terme municipal d’Urús, a la Cerdanya. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del sinistre poc abans de les vuit de la tarda. El conductor del camió es va fer ferides de caràcter menys greu i va ser traslladat pels serveis sanitaris a l’hospital de la Cerdanya. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos unitats del SEM. La col·lisió va provocar que el vehicle implicat s’incendiés, però personal del túnel va iniciar ràpidament les maniobres per apagar el foc, que va ser extingit pels Bombers.

D’altra banda, els vehicles que eren a l’interior del túnel en el moment del sinistre es van retirar del lloc i no van patir danys. El túnel del Cadí es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa, per la qual cosa es va veure afectat un tram de cinc quilòmetres, entre el 129 i el 124.

També es va activar el Pla d’Autoprotecció. La circulació en aquest tram va poder tornar a la normalitat cap a les 23.20 hores, segons va informar Trànsit. Des de començament d’any un total de seixanta-dos persones han perdut la vida a les carreteres interurbanes de Catalunya. A les comarques lleidatanes, han mort setze persones, davant les nou víctimes mortals el mateix període de l’any 2020.

L’últim accident mortal es va produir el passat 19 de juny en el qual van morir un jove de Torà i un andorrà en una brutal col·lisió a la C-14 a Bassella, a l’Alt Urgell.

tracking