SEGRE

VÍDEO | Un taxista atropella expressament un motorista a Barcelona i fuig

El turisme continua circulant amb normalitat sense preocupar-se dels danys causats

Frame del moment de l'impacte.

Un taxista atropella expressament un motorista a Barcelona i fuig@motoristesbcn

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un taxi ha envestit una motocicleta i ha fugit durant un embús en la ronda del General Mitre de Barcelona. Un usuari ha gravat les imatges, on es pot veure com el taxi s’abalança sobre la moto i la llança contra la mitjana que divideix la via. A conseqüència de l'impacte, que sembla deliberat, el conductor de la moto i el seu acompanyant, un menor d’edat, cauen del vehicle.

Al vídeo s’observa clarament que després del cop, el taxi continua circulant amb normalitat malgrat que els ocupants de la moto impacten violentament contra el terra i el menor queda atrapat a sota del vehicle.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a la ronda General Mitre i van ser difosos pel compte de Twitter de Motorsites BCN Oficial, una plataforma ciutadana que defensa el col·lectiu de motoristes de la ciutat de Barcelona.

Crida l’atenció que el taxi circulava amb la llum roja encesa, fet que implica que, amb tota probabilitat, portava passatgers.

L’omissió de socors és un delicte regulat a l’article 195 del Codi Penal, i castiga al que "no socorri a una persona que es trobi desemparada i en perill manifest i greu". Això es pot aplicar tant al taxista com a un altre motorista que observa l’escena i no obstant, continua circulant.

tracking