SEGRE

LLEURE ESTIU

L'arpa s'apropia el laberint de panís

Castellserà oferirà dos concerts en directe en un auditori enmig d'un camp del cereal || El dèdal espera recuperar xifres de visitants d'abans de la pandèmia amb 2.000 persones

Perera destaca que el laberint és un complement a la feina al camp i la casa rural.

Perera destaca que el laberint és un complement a la feina al camp i la casa rural.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gaudir d’un concert enmig d’un camp de panís. Aquesta és una de les novetats de la setzena temporada del Laberint de Blat de Moro de Castellserà, que va començar ahir.

El gerent, Josep Perera, va explicar que acollirà dos concerts d’arpa amb la concertista Berta Puigdemasa. El primer, el 15 de juliol, s’emmarca en el cicle EntreArpes, impulsat per Puigdemasa, que oferirà l’espectacle Els 4 elements amb Ivan Gràcia (guitarra elèctrica) en un auditori creat per a l’ocasió per Josep Maria Puigdemasa.

L’endemà, serà el torn del concert Okookan de l’arpista amb Jaume Piqué (percussió). Cada recital tindrà capacitat per a 220 persones i si funciona, Perera no va descartar organitzar més audicions en aquest entorn únic.

També està previst que aculli l’enregistrament d’un videoclip de temàtica existencial durant l’estiu. Una altra novetat és la recuperació de la Nit del Terror, que servirà per tancar la temporada a mitjans de setembre.

Perera confia a recuperar les xifres de visitants d’abans de la pandèmia amb 2.000 persones: “Som optimistes”, va indicar.

El Laberint de Blat de Moro té tres quilòmetres de passadissos en una extensió de tres hectàrees i ofereix dos recorreguts: el curt i senzill, que pot completar-se en vint minuts, i el llarg i complicat, per al qual es necessita una hora. Durant el recorregut, els visitants han de trobar paraules que juntes formen una frase. Cada any, compta amb una temàtica diferent i dibuixa el recorregut amb símbols que hi estan vinculats. En aquesta ocasió s’ha dedicat al feminisme per “fer reflexionar, esborrar patrons i establir-ne de nous”. A part del recorregut al laberint, els visitants poden sopar a l’aire lliure.

Un dels problemes del laberint a la parcel·la actual és la reiteració del monocultiu tants anys, que ara intenta resoldre amb la rotació amb llegums a l’hivern. Amb tot, el futur està garantit.

Les claus

Reserves. A laberintdeblatdemoro.cat.

Preu de l'entrada. 5 euros per persona a partir de 10 anys; 3 euros entre 3 i 10 anys, i gratuïta per a menors de 3 euros.

Mesures anti-Covid. S’actualitzaran seguint les recomanacions del Procicat.

Perera destaca que el laberint és un complement a la feina al camp i la casa rural.

Perera destaca que el laberint és un complement a la feina al camp i la casa rural.SEGRE

tracking