SEGRE

Allau de crítiques al tiktoker Naim Darrechi després d'assegurar que no utilitza preservatiu: "els hi dic a les noies que sóc estèril"

Aquestes declaracions les va fer el cap de setmana passat amb una entrevista amb el youtuber Mostopapi

Allau de crítiques al tiktoker Naim Darrechi després d'assegurar que no utilitza preservatiu:

Allau de crítiques al tiktoker Naim Darrechi després d'assegurar que no utilitza preservatiu: "els hi dic a les noies que sóc estèril"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Twitter bull per unes declaracions de Naim Darrechi, el tiktoker amb més seguidors de tot Espanya, on confirma que no utilitza preservatiu durant les seves relacions sexuals i que menteix a les noies dient-los que "s'ha operat per a no tenir fills".

Aquestes declaracions les va fer el cap de setmana passat en una entrevista amb el youtuber Mostopapi: “No puc, em costa molt utilitzar preservatiu. Mai l’utilitzo. Un dia vaig pensar, tio, és estrany que no hagis deixat mai embarassada a cap noia durant tots aquests anys, llavors va ser quan vaig decidir començar a acabar a dins”, explicava a l’entrevista, “i mai ha passat res, potser tinc un problema”.

Però això no va acabar aquí. Llavors Mostopapi li va preguntar si elles no li deien res sobre la seva negativa a utilitzar el preservatiu. Enfront aquesta pregunta el tiktoker amb absoluta tranquil·litat va confessar: “Sí, però els hi dic que estiguin tranquil·les, que sóc estèril perquè m’he operat per a no poder tenir fills”.

Els usuaris han explotat contra ell i l’acusen d’enganyar a les dones i d’abusar d’elles, no només perquè existeix la possibilitat de deixar-les embarassades i perquè ho fa sense el seu consentiment, sinó perquè difon el missatge de què el preservatiu tan sols és necessari per evitar possibles embarassos, deixant de banda la transmissió de malalties sexuals. Paral·lelament Mostopapi també ha sigut criticat per "donar veu a personatges així". 

Qui és en Naim Darrechi?

El Naim Darrechi va néixer a Palma de Mallorca l’any 2002, en una família d’origen argentí. Actualment, compta amb més de 26,8 milions de seguidors a TikTok, i també és creador de contingut a Instagram i a Youtube, on té 7,3 i 4 milions de seguidors, respectivament.

tracking