SEGRE

Un alumne de Lleida guanya la Gran Final del Picalletres

Laura Alcalde, conductora del Pica Lletres.

Torna Pica Lletres a Lleida TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Semicircumferència és la paraula de 18 lletres que va donar la victòria de la 12a Gran Final Nacional del Pica Lletres a Pau Biosca, alumne de l'Institut Josep Lladonosa de Lleida.

Per guanyar, el Pau ha superat les dues fases de la gran final: lletrejar el màxim nombre de paraules en 45 segons i anar superant nivell de lletreig fins arribar a dir correctament una paraula de 18 lletres. 

En l'edició d'aquest any del Pica Lletres han participat 140 centres, amb gairebé 10.000 alumnes implicats, dels quals 846 han estat concursants. Xifres que se sumen a les acumulades del programa durant aquests 12 anys: uns 150.000 alumnes implicats, més de 10.000 concursants, més de 1.700 programes emesos, 90.000 paraules lletrejades i 7.000 persones han vist en directe les grans finals.

El concurs és una producció de la Xarxa Audiovisual Local que ha comptat en aquesta edició amb la participació d'Aran TV, Lleida TV, Canal Terres de l'Ebre, Canal Reus TV, TAC12, Penedès TV, Canal Blau, VOTV, Televisió de Badalona, Mataró Televisió, Canal Terrassa, Cugat.cat, Televisió de Girona, El 9 TV, Olot Televisió i Costa Brava TV.

ddd

tracking