SEGRE

ANIMALS COMPETICIONS

Rialp acollirà la Summer Agility Cup 2021, amb 450 gossos

Tindrà lloc entre el 4 i 8 d'agost

Imatge de la presentació del Rialp Summer Agility Cup 2021.

Imatge de la presentació del Rialp Summer Agility Cup 2021.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Agility Comtal, en col·laboració amb l’ajuntament de Rialp i la diputació de Lleida, va oficialitzar ahir la Rialp Summer Agility Cup 2021, el torneig d’agilitat canina que, en la seua tercera edició, i amb el camp municipal de futbol de Rialp com a escenari, tindrà lloc entre els dies 4 i 8 d’agost, amb una participació de 450 gossos de tot Europa per dia.

El vicepresident de la Diputació, Antoni Navinés; l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el gerent del Club Agility Ciutat Comtal, Carles Fortuny, van ser els encarregats de presentar ahir aquesta trobada internacional. L’escenari permetrà el muntatge de quatre pistes d’obstacles per a gossos, de manera que facilitarà la competició simultània entre quatre participants canins.

Segons va indicar Fortuny, ja hi ha inscrits de tot Europa, així com també una gran participació d’agilitistes. Al seu torn, va aprofitar per mostrar satisfacció amb la competició, a l’afirmar que es tracta de “la més important del sud d’Europa”, i va afegir que “s’ha convertit en un referent per als amants d’aquesta activitat”. Tota la competició podrà seguir-se en streaming.

tracking