SEGRE

POLÈMICA PANDÈMIA

Miguel Bosé, de bolo negacionista a Balaguer

Amb l'activista Josep Pàmies, en un acte de Dolça Revolució || Assegura que “ens hem de qüestionar totes les coses”

Pàmies (esquerra) i Bosé (dreta) ahir durant l’acte negacionista de la Covid a Balaguer.

Pàmies (esquerra) i Bosé (dreta) ahir durant l’acte negacionista de la Covid a Balaguer.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant i negacionista de la pandèmia de la Covid Miguel Bosé va participar ahir en un acte a Balaguer juntament amb l’horticultor Josep Pàmies, que va ser organitzat per Dolça Revolució.

Bosé va assegurar, entre altres coses, que “ens han mentit tan sobre ciència, religió, física, història, i nosaltres ens hem de qüestionar totes les coses”. També va dir: “Manegen el potencial de la por, però som molts i cada vegada més. Us puc assegurar que, com a Espanya, no es viu aquesta situació enlloc.”

De la mateixa manera, Bosé va apuntar que “hem de seguir en aquesta lluita, una lluita entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal. Ho estem fent meravellosament”.

El cantant va explicar que “ens faran la vida impossible una mica més. Hi ha dues humanitats, una amb polítics superbs i cobdiciosos que viuen en el 3D i nosaltres. Tenim raó. La veritat es diu una vegada. La mentida es va repetint”. Pel que fa a la campanya de vacunació, va sentenciar que “no han de vacunar els nens. Han de passar per sobre dels nostres cadàvers. Els nens no es toquen”.

Pel que respecta a la seua imatge als mitjans de comunicació, va assegurar que aquests “m’han intentat doblegar, ridiculitzar. M’han donat diverses vegades per mort, però aquesta causa i la veritat són sàvies”.

Val a destacar que els “mitjans de desinformació”, tal com els van qualificar els organitzadors de l’acte d’ahir a la capital de la Noguera, no van poder accedir a l’acte. Això no obstant, aquest es va poder seguir per streaming.

tracking