SEGRE

Una consellera de Colau es mofa de la "Catalunya profunda"

Sílvia Casorran.

La consellera de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona visita la "Catalunya profunda"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Sílvia Casorran, ha tornat a "fer amics" a les xarxes socials amb una publicació en què qualifica les terres de Ponent de "Catalunya profunda".

Segons sembla, Casorran está estudiant la viabilitat de diverses propostes per substuir els polèmics blocs de formigó que a Barcelona delimiten terrasses de bars i àrees per a vianants. I a la Catalunya profunda, a prop del Montsec, hi ha descobert les paques de palla.

"Avui he anat a la Catalunya profunda a fer un estudi de mercat sobre productes innovadors per susbtituir els famosos blocs e formigó."

Casorrán ha inspeccionat l'element estirant-s'hi, saltant a sobre i posant per a la càmera en totes les postures.

"Els he provat en totes les posicions i, fins i tot saltant, son comodíssims! Què us semblen? Els hem de batejar!"

Després d'entusiasmar-se amb les prestacions del producte, ha demanat ajuda per batejar-lo. Potser "paca de palla" no es un nom prou sofisticat. 

"Així mai més ens podran dir que els que volem SuperillaBarcelona marxem a viure al camp, perquè ja tindrem el camp a la ciutat". 

No és la primera vegada que Sílvia Casorrán indigna les xarxes: el passat 25 d'abril va haver d'esborrar un tuit que ironitzaba sobre un accident de cotxe adjuntant una fotografia d'un cotxe bolcat i una d'unes persones anant en bici. 

tracking