SEGRE

ECONOMIA SERVEIS SOCIALS

Acudam, líder en producció de cortines amb 2,5 milions d'euros facturats

Jesús Fernández, Joan Manel Arisa i la responsable Glòria Xifrè.

Jesús Fernández, Joan Manel Arisa i la responsable Glòria Xifrè.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre especial de treball Acudam, a Mollerussa, és el líder en la producció i venda de cortines per a portes i finestres a Catalunya. Aquest any esperen igualar o superar la facturació de l’any passat, 2,5 milions d’euros, i actualment registren ja un increment del 35% de la facturació del 2020. A més confien a poder arribar a distribuir 73.000 cortines, de les quals 18.000 són fetes per encàrrec i a mida segons les necessitats del client. A les naus de producció, ubicades al polígon de Vila-sana, es troben treballant 75 empleats amb discapacitat però durant tot l’any la plantilla pot arribar a ser de 135 persones, comptant els monitors.

A més, a l’estiu, a causa de l’augment de la demanda, hi ha un reforç de contractació. Des de l’entitat destaquen el “valor afegit” del seu producte que cada vegada és més “apreciat” per la tasca solidària que hi ha darrere.

El comercial d’Acudam, Joan Manel Arisa, va explicar que les cortines que fabriquen es comercialitzen en més de 1.300 punts de venda a tot Espanya i Portugal. “Em fa molt feliç que comptin amb mi”, va assegurar Jesús Fernández, un dels treballadors d’Acudam. “És molt difícil trobar feina quan es té una discapacitat i jo ja porto aquí tres anys”, va afegir.

tracking