SEGRE

Gent i virals

Aquestes són les millors sèries per combatre la calor durant l'estiu

Quatre produccions televisives per "refrescar-nos" a casa durant les vacances

Fotografia il·lustrativa

Aquestes són les millors sèries per combatre la calor durant l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara fa un any que vam tenir l'estiu més atípic de les nostres vides. La pandèmia, el final del confinament i les restriccions van alterar els tradicionals plans d'estiu i vam haver de conviure amb la precaució. La desconnexió de la rutina, el descans i gaudir del no fer res són els ingredients principals per a les vacances. Hi haurà gent que espera amb ànsies les seves vacances o d'altres que ja han esgotat els seus dies lliures, però el que ens uneix a tots és la televisió i el seu poder de transportar-nos amb les sèries. Les següents sèries ens permeten "refrescar-nos" encara que sigui mirant una simple pantalla.

1. El Embarcadero

Després del gran èxit de La casa de papel, Alex Pina i Esther Martínez Lobato dirigeixen aquest thriller ple d'emocions. Els seus escenaris de la zona de l'Albufera (València) ens transportaran al paradís. 

Sinopsis: Alejandra rep una notícia: el seu marit s'ha suïcidat. La mateixa nit descobreix que no coneixia l'Òscar tot i fer 15 anys que estava casada amb ell. El seu marit portava una doble vida a la localitat d'Albufera, amb una filla i una dona que representa tot el que ella no és: espontaneïtat i llibertat. 

L'Albufera

2. Perdidos

Els creadors J.J Abrams i Damon Lindelof van escollir Oahu, la tercera illa més gran de Hawái, per gravar la producció. L'escenografia no deixa ningú indiferent i transporta als espectadors a les magnífiques i desèrtiques illes de l'arxipèlag. 

Sinopsis: els supervivents del vol 815 de Oceanic Airlines Sidney - Los Ángeles acaben en una illa aparentment deserta i on passen coses estranyes. En aquest paradís, 50 persones mostraran el millor i el pitjor d'elles mateixes. Els secrets amagats per cada protagonista, el seu passat i les decisions que prendran seran claus per la supervivència. 

Oahu

3. Alba

La trama de la sèrie Alba està gravada a La Vila Joiosa (Alacant). Aquesta localitat demostra la innegable perfecció del cànon de poble de la Mediterrània: carrers empedrats, platges d'arena, terrasses, piscines i passeigs. 

Sinopsis: L'Alba torna al seu poble després d'acabar el curs universitari. Després d'una nit de festa, es desperta mig nua a la platja i no recorda res. Quan acudeix a l'hospital, li confirmen que ha estat violada per diferents homes. Un grup de joves, amics de la seva parella. A partir d'aquest moment, l'Alba lluitarà per fer justícia i destapar la veritat. 

La Vila Joiosa

4. H2O

La sèrie que tots miràvem de petits i que no està de més rememorar. La sèrie de televisió australiana té per escenari la fictícia Illa de Mako, on les tres protagonistes es converteixen en sirenes. És evident que per gaudir d'unes "vacances" paradisíaques mirant la televisió, H20 és la sèrie per excel·lència gràcies a les magnífiques escenes de les llargues platges australianes. 

Sinopsis: tres adolescents de 15 anys, la Rita, l'Emma i la Cleo, arriben a una cova a l'illa de Mako on pateixen una transformació que canvia les seves vides per sempre. 

Una platja australiana

tracking