SEGRE

Què s'amaga darrere dels selfis de Gerard Piqué?

Gerard Piqué, ahir durant la sessió d’entrenament.

Gerard Piqué, ahir durant la sessió d’entrenament.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit de deu. De les últimes deu fotos que Gerard Piqué ha penjat al seu compte d'Instagram, vuit són selfis i en totes hi apareix sol.

Molts usuaris li pregunten que li passa últimament amb els selfis i fins i tot n'hi ha que es preocupen per si està bé. "Què et passa? algú t'obliga a pujar aquests fotos?", "Has descobert aquesta setmana la càmera frontal del telèfon?", li pregunten alguns usuaris. D'altres, aventuren que potser alguna aposta que Piqué ha perdut l'obliga a pujar, cada dia, una foto seva.  

"Gerard, prou", li diu el periodista Jair Domínguez.

Ningú dels seus entorn ni dels seus companys d'equip no han ajudat a aclarir la situació. Marc André Ter Stegen, Riqui Puig i Miralem Pjanc només li envien emoticones somrients.

Alguns apunten, no sabem si seriosament o en to de broma, que Gerard Piqué ha trencat amb Shakira. Per tant, el central del Barça tornaria a estar solter i pujaria totes aquestes fotos per anunciar està de nou al "mercat". L'última fotografia que es van fer junts és del 9 de juliol i se sap que la parella va passar uns dies a les Bahames amb els seus fills i altres amics. A partir d'aquell dia, totes les publicacions de Piqué són selfis, menys dos imatges en què se'l veu entrenant-se i "treballant". 

Els que asseguren que Piqué i Shakira han trencat es fixen molt en el primer dels selfies que va penjar Piqué i en el que mostrava el seu canvi de look després d'afaitar-se la barba. Alguns followers de Piqué teoritzen que després d'una ruptura sentimental una de les reaccions més freqüents és estrenar nova imatge.  

tracking