SEGRE

ENTITATS JUNTA DIRECTIVA

Laia Rogel, primera vicepresidenta del gremi català de publicistes

Assegura que “per fer créixer el territori ha de crear marca”

La lleidatana Laia Rogel.

La lleidatana Laia Rogel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Laia Rogel serà des d’avui la nova vicepresidenta de l’Associació Empresarial de Publicitat de Catalunya, convertint-se en la primera dona que ocuparà aquest càrrec en els cent anys del col·lectiu d’agències de publicitat.

La fundadora i CEO de La Pometa agafarà el relleu de Juan Antonio Alarcón a la junta directiva d’aquesta entitat que té per objectiu representar i defensar el sector de la publicitat. Rogel, que també és la presidenta de l’Associació d’Empresàries de Lleida (Ap! Lleida), es va mostrar ahir entusiasmada per aquest nou càrrec, mentre que va assegurar que “per a mi és tot un honor ocupar la vicepresidència del gremi, aportant la meua experiència en els projectes amb perspectiva de gènere i fent créixer el territori”.

Es dona la circumstància que l’any passat el sector publicitari a Lleida només va generar un 0,5% dels 1.200 milions que es van facturar en el conjunt de Catalunya.

En aquest sentit, Rogel va destacar que “per fer créixer el territori hem d’invertir en publicitat”. Va assegurar que “a les comarques lleidatanes tenim moltes empreses que són un referent al seu sector i, per donar-les a conèixer, hem de crear marca, un front comú per compartir amb el món tots aquests talents”.

Malgrat que avui es durà a terme el relleu de càrrecs de l’Associació Empresarial de Publicitat de Catalunya a través de videoconferència, l’acte de presentació de la junta directiva està previst per al proper 7 de setembre al Palau Robert de la capital catalana.

tracking