SEGRE

Consells per combatre la ganduleria i començar a fer esport

La mentalitat i la predisposició a fer esport són dues peces fonamentals

Noi correns

Consells per combatre la ganduleria i començar a fer esport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A quants de nosaltres fer esport a l'estiu ens sembla espantós? La calor ens torna més ganduls i quan pensem a sortir a córrer, el nostre cos és incapaç de desenganxar-se del sofà. Tot i això, volem i necessitem posar-nos en forma, ja sigui per salut física com mental. El problema no és la calor, sinó la mentalitat i la predisposició a fer esport. A continuació us detallem diverses opcions per combatre la ganduleria i activar el nostre cos d'una vegada per totes.

El primer punt i el més important de tots és fer el que t'agradi. És incomprensible, si ja ens costa aixecar-nos del sofà, fer una activitat que no ens generi satisfacció. Hauríem de fer un doble esforç i abadonaríem al primer exercici. Comença per activitats menys intenses, com anar a fer una ruta en bicicleta, caminar o patinar amb els amics. Aquestes activitats passaran a formar part de la teva rutina i cada vegada estaràs més motivat per fer altres exercicis. 

El segon punt són els objectius. Les metes que ens proposem a l'hora de fer esport han de ser reals i honestes i veure fins a quin punt pot arribar el nostre cos. Si els objectius són més alts del que realment podem aconseguir, no veurem els resultats que esperàvem i ens generarà decepció. No et torturis, ni física ni mentalment, els primers dies! 

El primer dia que aconsegueixis els teus objectius, celebra-ho. Quan et proposes metes i les compleixes et sents amb més energia. Aquesta sensació et servirà per seguir endavant i anar progressant a poc a poc. L'orgull en un mateix és clau per la motivació personal. 

Ara et toca a tu posar en pràctica aquests consells i fer esport! 

tracking