SEGRE

Detenen una conductora que portava un maniquí per poder utilitzar el carril Bus Vao

Un embús de trànsit.

Detenen una conductora que portava un maniquí per poder utilitzar el carril Bus Vao

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El perfil oficial de Twitter de la Guardia Civil ha compartit una fotografia en la qual es podia veure el que han confiscat en una detenció al carril VAO d’entrada a Madrid: una conductora portava un maniquí a la part de darrere del cotxe per poder utilitzar aquest carril i així evitar i saltar-se els llargs embussos que hi ha a la capital al matí.

Encara que és una història rocambolesca, el cert és que és una pràctica habitual a la capital espanyola. La Guardia Civil ha escrit: “Interceptada una conductora que portava un maniquí per poder utilitzar el carril d’alta ocupació Bus VAO a l'entrada de Madrid. Els agents de l’Agrupació de Tràgic van sospitar de l’excessiva rigidesa que mostrava l’ocupant del seient posterior que no va dir “ni piu” en ser preguntada”.

El tweet ha tingut milers de m’agrades i centenars de retuits, generant també nombroses bromes per part dels usuaris de la xarxa social quan han vist la foto. El maniquí anava perfectament maquillat, amb perruca i ulleres de sol.

tracking