SEGRE

Un gat encén l'equip de música i molesta de nit els veïns

Un gat encén l'equip de música i molesta de nit els veïns

Un gat encén l'equip de música i molesta de nit els veïns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gat que, en absència dels seus amos, va posar en funcionament l’equip de música i va apujar el volum, va provocar molèsties de matinada als altres veïns de l’immoble, a Lugo, que van acabar per trucar a la Policia Local davant de la impossibilitat de descansar.

Segons ha informat la Policia Local, va succeir a la matinada d’aquest diumenge, quan veïns d’un edifici en la Ronda de Fontiñas van trucar a la comissaria per avisar que l’elevat volum de la música que sortia d’un dels habitatges els impedia de descansar.

En arribar al lloc indicat, els agents van comprovar que no hi havia ningú a l’interior de l’habitatge, amb la qual cosa van realitzar una sèrie d’indagacions que els van permetre localitzar el propietari del pis l’endemà al matí.

L’amo els va confirmar als agents que estava fora de la ciutat però, en ser informat del que havia succeït, els va dir que segurament havia estat el seu gat qui havia posat en funcionament el reproductor de música, ja que animal tenia per costum encendre'l amb la pota i moure la roda del volum.

Immediatament, va tornar al seu domicili per solucionar el problema.

tracking