SEGRE

El concert d'homenatge a Pau Donés a Montanui, en vídeo

El cantant oscenc Raúl Usieto ‘Pecker’ es va transformar en Pau Donés posant la veu a alguns dels èxits de l’artista al capdavant de Jarabe de Palo, dissabte a Montanui.

El cantant oscenc Raúl Usieto ‘Pecker’ es va transformar en Pau Donés posant la veu a alguns dels èxits de l’artista al capdavant de Jarabe de Palo, dissabte a Montanui.RAFA ARIÑO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El petit poble de Montanui, a la Ribagorça oscenca, va viure dissabte passat una de les nits de més emotivitat de la seua història. La música de Pau Donés va tornar a la localitat pirinenca on encara viu el seu pare, on ell es va empadronar com un veí més i on va confessar que havia compost algunes de les cançons més populars de Jarabe de Palo. Els components de la banda que Pau Donés va liderar fins fa poc més d’un any, quan va morir de càncer, van protagonitzar un concert d’homenatge a l’artista, en el marc del Festival SoNna Osca, i amb la presència d’un conjunt de cantants que havien gravat o treballat amb ell alguna vegada, com Adrià Salas (La Pegatina), Marinah (Ojos de Brujo), La Mari (Chambao), Travis Birds, l’oscenc Raúl Usieto Pecker i la saragossana Elem. Aquests són alguns vídeos de l'homenatge i concert:

Abans de sortir a tocar, es va projectar en una pantalla gegant l’entrevista que Pau Donés va concedir a Jordi Évole poc abans de morir, titulada Eso que tú me das. El concert va arrancar amb la banda de Jarabe de Palo a l’escenari: amb Micky Forteza al capdavant i Álex Tena a la bateria, el cubà Jimmy Jenks al saxo, Jaime de Burgos als teclats, Jordi Vericat al baix i David Muñoz a la guitarra.

tracking