SEGRE

Escàndol als Jocs: la festa de Doncic i una espanyola amb alcohol, catximba i sense mascaretes

Cristina Ouviña, jugadora de la selecció espanyola de bàsquet, va publicar a les seues xarxes socials el vídeo de la festa, que va esborrar ràpidament

Cristina Ouviña

Cristina Ouviña@maricris106

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristina Ouviña, jugadora de la selecció espanyola de bàsquet, va publicar durant la jornada de dilluns diversos vídeos i fotos als seus stories d’Instagram on es podia veure els jugadors d’Eslovènia, entre ells Luka Doncic, gaudint d’una partida de cartes, d’alcohol (hi ha diverses botelles de vodka, segons es pot comprovar el vídeo que ha transcendit) i fins i tot es veu una catximba. Ouviña va eliminar vídeos i fotos de seguida, però alguns aficionats ja havien capturat el moment.

Cap autoritat no s’ha pronunciat sobre aquesta festa sense màscares i amb alcohol, on sembla que s’han barrejat esportistes de diferents delegacions, la qual cosa està expressament prohibit.

La jugadora espanyola, en veure l’enrenou causat, s'ha volgut disculpar: "M’agradaria demanar disculpes als qui s’hagin pogut sentir molestos amb les imatges que vaig publicar a les meues xarxes socials, especialment als membres de la delegació d’Eslovènia, als que no em cansaré de demanar disculpes una i una altra vegada si fa falta. Em vaig equivocar compartint aquesta part de la meua experiència olímpica, però vull ressaltar que tots els atletes que som a Tòquio som conscients de la situació de pandèmia en la qual vivim i de què no hem de relacionar-nos amb ningú aliè a la gran bombolla de la Vila."

>
tracking