SEGRE
Nova edició de 'Supervivientes'

Nova edició de 'Supervivientes'MEDIASET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivents 2021′ ha causat una onada de reaccions demanant explicacions a l’organització del reality i a Telecinco pel que va passar durant les votacions de la gran final, quan el volum de vots va saturar les línies.

Per això, la direcció del programa ha donat a conèixer els resultats aquest dilluns amb Jordi González per aclarir tots els dubtes i sospites creades amb la votació i els percentatges. El presentador ha començat incidint que es van quadruplicar els vots de l’edició de 2020.

A més, ha recalcat que un notari del Ilustre Colegio de Notarios de Madrid ha firmat en una acta la veracitat d’aquestes dades. I, a continuació, ha passat a desgranar-los. En primer lloc, el veredicte de l’enfrontament entre Olga i Tom que es va viure en la semifinal de dimecres: 75,23% davant 24,77% respectivament.

El resultat d’Olga vs. Lola va ser de 75,8% davant 24,2%. Tot seguit, Jordi ha revelat els percentatges del cara a cara amb què Moreno i Melyssa es van enfrontar en en directe en no aconseguir classificar-se en les proves finals. Olga continuava despenjada molt per sobre: 67,48% davant 32,52%.

Per acabar, l’organització ha revelat el resultat del televot final entre Olga i Gianmarco en el qual els espectadors van decidir el guanyador o guanyadora. El 61% el va obtenir Moreno davant el 39% de l’italià.

No obstant, els espectadors no han donat crèdit a aquestes xifres i així ho han manifestat en xarxes socials i tornant a assenyalar “trampa”. I és que el problema, i el motiu de les massives queixes que s’estan produint, no és respecte als vots que sí que van entrar i que sí que es van computar realment, sinó els que no ho van fer per aquest tremend col·lapse en les línies telefòniques. I això no hi ha notari que ho pugui verificar i certificar.

A més, si l’explicació a semblant bloqueig va ser l’allau de trucades i missatges de text, la gent es pregunta per què les línies d’Olga no van donar problemes per votar; quan era la concursant que més volum estava rebent en comparació amb els seus oponents d’acord amb aquests percentatges tan elevats.

tracking