SEGRE

Un hoteler gallec 'amenaça' de convidar a Coca-cola i Red Bull als nens que molestin

Un hoteler gallec 'amenaça' de convidar a Coca-cola i Red Bull als nens que molestin

Un hoteler gallec 'amenaça' de convidar a Coca-cola i Red Bull als nens que molestin

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fart que alguns nens molestessin als clients, va decidir intervenir i pagar als seus pares amb la seua mateixa moneda. Domingo González, propietari de la cerveseria Vikinga de Viveiro (Lugo) ha penjat un curiós missatge a la pissarra de l’establiment en què, amb molta ironia, intenta que els pares es conscienciïn de com de molestos poden arribar a ser els seus fills. “Busco arrancar un somriure i al mateix temps que els pares s’adonin que de vegades quan arribem a un establiment ens oblidem dels nostres fills i els deixem fer", explica Domingo en declaracions a La Voz de Galícia.

Al cartell adverteix que “tot aquell nen que estigui sense supervisió dels pares serà convidat per la casa a 3 Red Bull i a 6 Coca-Coles, perquè després ho aguantin els papes a casa”.

Domingo pretén amb aquest avís fer veure els pares que si els nens molesten farà que se’ls emportin a casa amb encara més energia. “Tots sabem que fins i tot als adults quan prenem coca-cola ens costa dormir, doncs imagina’t aquesta dosi de begudes energètiques com alteraria els nervis d’un nen. Una bogeria". 

Domingo entén que de vegades és complicat controlar els petits. “Jo també soc pare i els nens necessiten llibertat i moviment, han de cremar aquesta energia que tenen”, reconeix. Però no està disposat que molestin als altres clients. “En alguna ocasió li vaig preguntar a un pare si el nen era seu i em va contestar que estigués tranquil, que no feia res. Vaig haver d’advertir-li que s’estava menjant les croquetes de la taula del costat!, explica divertit Diumenge.

També els seus cambrers han patit les conseqüències de nens que els seus pares no vigilen. “Vam tenir un sinistre, un nen va atropellar un dels meus empleats quan anava amb un patinet dins del local”, afirma. “No som una guarderia”, reivindica una de les cambreres, “a mi una vegada un nen em va tirar una safata plena de 'pinxos'”. Domingo reconeix que també hi ha pares i nens modèlics, però que fa falta conscienciar-ne molts.

Ara per ara no han hagut de complir la seua ‘amenaça’ i convidar a cap nen a aquestes begudes energètiques. El que sí que ha aconseguit és provocar somriures. Són molts els clients que es fan fotografies i selfies amb el cartell i el comparteixen a les xarxes socials.

“Sobretot he tingut reaccions positives, però també algun comentari de pares indignats, que m'hna dit que no vindrien a aquest bar,” explica Domingo. Les respostes de la majoria dels usuaris recomanaven a aquests pares llegir entre línies i fer ús de la ironia.

tracking