SEGRE
Gerard Guiu.

Gerard Guiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocat i periodista lleidatà Gerard Guiu s’incorpora a La Asociación para la Defensa de la Marca (Andema) com a director general. Guiu, expert en estratègia empresarial, relacions institucionals i reputació, ocupava fins ara el lloc de director de Comunicació i Relacions Institutcionales del Cercle d’Economia de Barcelona, al qual continuarà vinculat com a comissionat per a l’organització de la reunió anual de la institució per a 2022.

Format a la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Barcelona i ESADE Business School, d’on ha estat professor a la Facultat de Dret durant 12 anys, Gerard Guiu ha desenvolupat la seua carrera professional entre el món de l’empresa privada i l’administració pública.

Després d’ocupar diversos càrrecs de responsabilitat a l’Ajuntament i la Diputació de Lleida, i a la Generalitat Guiu va ser director de Relacions Institucionals al Fútbol Club Barcelona, on va desenvolupar una important tasca en l’expansió social, solidària i comercial de la marca Barça.

La seua etapa en el club blaugrana el va portar a viure diversos anys a Nova York, ciutat en la qual va treballar també com a director de Desenvolupament de Negoci Internacional de l’agència de comunicació Llorente & Cuenca.

Guiu assegura que incorporar-se a l’equip d’Andema "és un desafiament professional que afronto amb molta motivació i entusiasme. L’associació és un referent nacional, europeu i internacional al món de la propietat industrial i en la defensa de la marca, i el meu propòsit és estendre aquest posicionament al món empresarial en general i incrementar les relacions institucionals a nivell nacional i internacional per afrontar els nous reptes en un marc jurídic europeu.”

El nou director general de l’Associació per a la Defensa de la Marca, la presidència de la qual ostenta Rosa Tous des de 2017, s’incorpora a l’equip executiu d’Andema -format pel Departament Jurídic i el de Comunicació- amb l’objectiu principal de fer créixer l’associació, i farà front als reptes als que s’enfronten els titulars de marca, com la lluita contra les vulneracions de drets de marca, la difusió de la importància de la mateixa en l’economia i societat espanyoles, la millora de la normativa europea en relació amb la venda de productes per Internet o el reforç de la sensibilització de la societat, entre altres.

tracking