SEGRE

Així s'activa la 'manera vacances' a WhatsApp

Què passarà amb WhatsApp?

Què passarà amb WhatsApp?SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de l’última actualització a Android i Apple iOS, la WhatsApp ha començat a introduir nous ajustaments per als xats arxivats, una funció que permet ocultar i silenciar les converses mantingudes amb una persona o amb un grup de la llista principal. L’objectiu és evitar interrupcions de converses menys importants, ja que també desactiva les notificacions. Així, qui vulgui i pugui, desconnectarà dels xats relacionats amb la feina durant les vacances.

Els xats arxivats quedaran guardats fins que l’usuari decideixi desarxivar manualment la conversa.

Per arxivar un xat individual o de grup, des de la pestanya de xats, l’usuari deurà presioanr la conversa a ocultar i després pressionar arxivats en la part superior de la pantalla.

I per desarxivar-lo, l’usuari s’ha de desplaçar a la part superior de la pantalla xats, clicar a arxivats, matener pressionat el xat que es vulgui desarxivar i tocar 'desarxivar'.

En el moment d’arxivar una conversa, cal tenir en compte que aquesta funció no elimina el xat ni guarda una còpia de seguretat. Així mateix, no es rebran notificacions de xats arxivats llevat que algú realitzi una menció o respongui a un missatge.

tracking