SEGRE

PROGRAMA TV

Aquests són els cinc famosos que s'amagaven sota les cinc màscares de la final de 'Mask Singer'

Un ballarí i coreògraf professional, dues influencers, un cantant i una presentadora de televisió

'Mask Singer' arriba a la final

'Mask Singer' arriba a la finalATRESMEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ballarí i coreògraf Joaquín Cortés amb la seua màscara d’Erizo ha resultat guanyador ahir de la segona edició del concurs "Mask Singer: endevina qui en canta" després d’haver estat l’últim desemmascarat del programa d’Antena 3, la seua segona edicón.

Cortès (Còrdova, 1969) -que posseeix la Medalla d’Or al mèrit en les Belles Arts, el Premi de Cultura 2001 i el premi Fòrum Iberoamericà de les Arts, entre altres guardons- ha estat l’elegit vencedor pel públic i per un jurat compost pels cineastes Javier Ambrossi i Javier Calvo, l’humorista José Mota i l’actriu Paz Vega, que va ser precisament la guanyadora del concurs, en la passada edició.

El coreògraf, qui va ser designat "Espanyol Universal" (1998) per la Cambra de Comerç Espanyola a Miami i Artista de la Unesco per la Pau (1998) i està considerat com un dels deu millors ballarins del segle XX, va actuar amb la seua disfressa d’"Eriçó" i vestit a més amb un vestit de samurai, en honor al Japó, on comptA amb nombrosos seguidors.

Ahir en la gala final es va revelar a més qui hi era sota de les més màscares dels altres tres participants que han arribat fins la final sense ser descoberts: Plàtan, el cantant Willy Bárcenas, líder del grup Taburete; Monstruita, la presentadora Anne Igartiburu i Ou, l’influencer María Pombo.

En total durant tot el concurs hi ha hagut quinze màscares que han competit entre si sobre l’escenari i amb diferents actuacions musicals, sempre evitant ser descoberts i oferint pistes que han guiat o despistat als membres del jurat.

En aquesta edició hi ha hagut sorprenents desemmascaraments com el de la "socialité" Isabel Preysler, amagada després de la màscara de Gatet o el jugador de bàsquet José Manuel Calderón, darrere de la màscara de Perro.

Hi ha hagut a més algunes participacions internacionals com la cantant nord-americana La Toya Jackson (germana del mort Michael Jackson), que va aparèixer vestida de Menina o l’exmembre de les Spice Girls Mel B, que va ser Medusa.

Altres de famosos que han participat en aquesta edició són l’expolítica Esperanza Aguirre (Papallona), la cantant Paloma San Basilio (Ángel), la humorista Eva Hache (Cactus), el periodista Josep Pedrerol (Granota), la model Mar Flors (Flamenc), la cosina del Rei Felip VI María Zurita (Dragona) i el presentador Bertín Osborne (Cocodril).

A més, hi ha hagut una màscara digital, la "dama centella", la identitat de la qual va ser revelada ahir: l’influencer Tamara Gorro.

tracking