SEGRE

DRETS SOCIALS

Protecció per als nens a la Seu

La consellera Cervera planteja un centre d'atenció a víctimes d'abusos || L'alcalde aposta també per un nou model per a l'autonomia de les persones grans

La consellera Violant Cervera amb l’alcalde i altres representants de la Seu d’Urgell.

La consellera Violant Cervera amb l’alcalde i altres representants de la Seu d’Urgell.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Drets Socials de la Generalitat, Violant Cervera, va anunciar ahir que proposarà instal·lar a la Seu d’Urgell un Barnahus, un centre d’atenció integral a nens que pateixen abusos sexuals, segons va explicar l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell.

Cervera també va dir que suggerirà treballar en aquest mateix espai una altra de les prioritats del departament, la salut mental i el tractament d’addiccions que afecten nens i joves, així com el desplegament dels Serveis Territorials de la vegueria del Pirineu.

Cervera va fer ahir la primera visita a la Seu i va ser rebuda per l’alcalde, Jordi Fàbrega; el vicealcalde, Francesc Vilaplana, i la regidora de Serveis Socials, Marian Lamolla, i posteriorment es va reunir amb el copríncep d’Andorra i Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives.

Tant la consellera com Jordi Fàbrega van destacar els tres assumptes principals a tractar en la jornada d’ahir: el de l’atenció a les persones grans, sobre el qual l’alcalde de la Seu va destacar la necessitat de treballar en un nou model enfocat en l’autonomia de les persones, així com d’ampliar les places públiques residencials de què es disposa actualment; el referent al Contracte Programa, que en aquests moments està en procés de negociació, i el relatiu a l’habitatge.

Respecte a aquest últim, l’alcalde de la capital de l’Alt Urgell va anunciar que demà dilluns s’incorporaran dos nous pisos convinguts amb l’Agència Catalana de l’Habitatge. Amb aquests, ja seran nou els pisos cedits per aquest organisme a la Seu d’Urgell.

tracking