SEGRE

MÚSICA POLÈMICA

Sergio Dalma incita a ballar en un concert, que acaba suspès en plena Covid

Demana disculpes i diu que no és negacionista

Sergio Dalma, en el seu últim concert a Lleida el 2018.

Sergio Dalma, en el seu últim concert a Lleida el 2018.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Dalma va ser l’encarregat de tancar diumenge el cicle La noche del Malecón, que se celebrava a Múrcia, i la seua actuació va acabar no només amb polèmica, sinó suspesa després que animés els assistents a ballar en reiterades ocasions. Les mesures anti-Covid obligaven els assistents no només a portar mascaretes, sinó a estar asseguts.

El cantant incitava els assistents a ballar i cada vegada que els membres de seguretat requerien que s’asseguessin, Dalma parava el concert i insistia que no hi havia perill ja que tots portaven la mascareta. L’organització va acabar suspenent el concert, la qual cosa va provocar la queixa de moltes de les persones que havien pagat la seua entrada.

Dalma diu que va deixar clar al públic que no es tragués la mascareta i que no és negacionista

“Sentim molt el que acaba de succeir. Portem dos mesos treballant sense parar perquè tot surti bé, complint totes les normes marcades pel Govern Regional de Múrcia i les autoritats sanitàries. Per això, no podem permetre que ningú, sigui qui sigui, posi en risc tot l’esforç”, va afirmar l’organització del cicle.

Hores després, i al veure l’allau de comentaris en mitjans i en xarxes socials, el mateix Sergio Dalma va utilitzar el seu perfil oficial per disculpar-se donant, a més, una explicació. “Davant del que va succeir ahir en el meu concert, vull demanar disculpes al públic i a l’organització. No soc negacionista. El cert és que algunes persones estaven aixecant-se per ballar del seu seient i jo em vaig excedir en el meu ànim d’intentar que tothom gaudís”, va assenyalar.

Sergio Dalma actuarà el proper 27 de novembre, després de fins a quatre canvis de data, al Teatre de la Llotja amb el seu espectacle 30... y tanto, per al qual només queden un centenar d’entrades a la venda.

tracking