SEGRE

GASTRONOMIA CONCURS

Les perles de ratafia dels Raiers, premi europeu

Licors Portet suma 51 guardons mundials

Àngel Portet, responsable de Licors Portet, amb un pot de perles.

Àngel Portet, responsable de Licors Portet, amb un pot de perles.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les perles de ratafia dels Raiers de la Pobla de Segur van ser reconegudes com el Millor Tast en el concurs European Food Gift Challenge, que va tenir lloc a Coïmbra (Portugal) el 30 de juliol.

A la cita es presenten productes locals d’alimentació i productes relacionats amb l’alimentació d’alta qualitat prèviament seleccionats en competicions de tot Europa. “La singularitat de cada producte prové del significat històric que cadascun manté dins de les seues regions i, per tant, tots els productes presentats innoven per animar les generacions futures a mantenir vives les tradicions alimentàries”, va assenyalar el jurat de l’edició.

Aquest certamen va premiar l’artesania relacionada amb l’alimentació i el seu objectiu és donar suport i visibilitat internacional als productors agroalimentaris locals que fabriquen articles únics relacionats amb les tradicions culinàries de les regions europees.

Des del 2011, l’empresa que produeix aquestes perles, Licors Portet 1883, ha aconseguit 51 premis en concursos internacionals a Brussel·les, Frankfurt, Anglaterra, els EUA, el País Basc o Catalunya.

tracking