SEGRE

CULTURA FESTES

Cervera celebrarà l'Aquelarre en un únic espai i ja es poden reservar entrades

Tots els actes es faran a la plaça de Cal Racó de Cervera.

Tots els actes es faran a la plaça de Cal Racó de Cervera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’un any d’absència per la Covid-19, Cervera tornarà a celebrar l’Aquelarre la setmana que ve, del 27 al 29, encara que ho farà amb un format reduït i amb aforament limitat per evitar aglomeracions. La festa comptarà amb una desena d’activitats que tindran lloc en un únic espai, la plaça de Cal Racó.

Així, l’espectacle principal del dissabte 28 d’agost a la nit, que tradicionalment es divideix en tres actes (Ball de la Polla, invocació i aparició del Mascle Cabró i l’Escorreguda del Mascle i Foqueral), aquest any tindrà lloc en un únic espai i durarà una hora. L’organització assegura que es vol donar preferència a la ciutadania a l’hora de reservar entrades i evitar l’efecte crida de forans a la ciutat. La programació de l’Aquelarre 2021 ha estat consensuada entre l’àrea de Festes de la Paeria i les entitats locals que han acordat una festa de petit format, d’acord amb les restriccions del Procicat.

El sistema de reserva d’entrades serà presencial avui, d’11.00 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Si no s’esgoten, a partir de dilluns vinent es podran fer reserves a través de la pàgina www.cerverapaeria.cat. Les activitats de divendres i de dissabte tenen un preu simbòlic de 2 euros i les de diumenge són gratuïtes.

tracking