SEGRE

Rescaten amb vida un dels atrapats a l'ensorrament de Peníscola

En rescaten amb vida un dels atrapats a l'ensorrament de Peníscola

En rescaten amb vida un dels atrapats a l'ensorrament de PeníscolaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis d’emergències que treballen en l’ensorrament d’un edifici ocorregut aquest dimecres en un edifici de tres altures en la urbanització Font Nova de Peníscola han rescatat amb vida i conscient a un dels tres atrapats mentre que els altres dos encara romanen sota la runa.

Segons han informat fonts d’Emergències de la Generelitat i fonts de l’Ajuntament de Peníscola a EFE, els bombers han aconseguit excarcerar amb vida la persona amb qui s’estaven comunicant, i els serveis sanitaris del SAMU que són a la zona l’estan atenent.

Provisionalment es continua amb la recerca d’unes altres dos persones desaparegudes, segons informen fonts d’Emergències.

El sinistre s’ha produït sobre les 19.30 hores en aquesta urbanització ubicada al sud del municipi, quan, per causes que es desconeixen, s’ha esfondrat part d’un edifici d’uns vint apartaments que habitualment es destina a residències turístiques o a segon habitatge i ha quedat afectat en una part.

Per precaució s’ha desallotjat els inquilins dels habitatges que no s’han esfondrat, unes 30 persones de 9 famílies, part dels quals s’han allotjat a casa de familiars i la resta han estat reallotjats per l’Ajuntament en hotels del municipi.

Un total de sis dotacions de bombers, la unitat canina, la de rescat i salvament i la de maquinària i logística, així com 5 unitats de comandament del Consorci provincial treballen a la zona, a la qual també s’han desplaçat tres SAMU

tracking