SEGRE

ATZAR SORTEJOS

Euromilió a la Seu de 127.000 € i Loteria a Sant Llorenç de Morunys

Montse Fruitós, de Ca la Montse de Sant Llorenç de Morunys.

Montse Fruitós, de Ca la Montse de Sant Llorenç de Morunys.M.FRUITÓS

Creat:

Actualitzat:

Els jocs d’atzar han deixat aquesta setmana dos premis a l’Alt Urgell i el Solsonès. El més elevat va tocar ahir a la Seu d’Urgell, un total de 127.306,67 euros corresponent a l’únic bitllet guanyador de segona categoria (5+1) segellat a Espanya del sorteig Euromilions. El bitllet va ser venut al Despatx Receptor núm.

46.455 de la Seu d’Urgell, al centre històric de la ciutat, a prop del passeig Joan Brudieu. El seu responsable, Damián Linares, es va mostrar “igual d’emocionat que la persona a qui li ha tocat” i va destacar que “portem un any bastant complet”: al juny va vendre dècims d’un dels quarts premis del sorteig extraordinari de la Creu Roja i anteriorment també va segellar alguna quiniela amb 15 encerts.. Per una altra banda, la Loteria Nacional va deixar dijous 6.000 euros a Sant Llorenç de Morunys. Va ser la papereria Ca la Montse la que va vendre un dècim del número 36222, afavorit amb el segon premi d’aquest sorteig. La propietària de l’establiment, Montse Fruitós, es va mostrar ahir “molt contenta” després d’haver entregat aquest premi, mentre va assegurar que desconeix l’afortunat comprador.

No és la primera vegada que la sort és present en aquest negoci del Solsonès. “Fa cinc anys que venem loteria i en aquest temps també vam entregar un altre

premi de 10.000 euros”, va explicar.

tracking