SEGRE

RECONEIXEMENT CELLER

Castell del Remei rep el segell Biosphere de turisme responsable i sostenible

Un dels llacs de la finca Castell del Remei, a Penelles.

Un dels llacs de la finca Castell del Remei, a Penelles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Castell de Remei ja compta amb la certificació Biosphere, una de les acreditacions més reconegudes internacionalment en matèria de sostenibilitat. Aquest reconeixement l’atorga el Responsible Tourist Institute a empreses que compleixen més de 200 requisits en àrees com el medi ambient i la mitigació del canvi climàtic, segons les metes i objectius de desenvolupament sostenible elaborats per l’ONU.

Entre altres, aquest segell distintiu té en compte el control d’emissions, el sanejament i la neteja de l’aigua, la producció i ús d’energies netes i no contaminants, la producció i consum responsable de productes i serveis, la guerra al plàstic i la gestió de residus que ajuden en la vida dels ecosistemes.

La certificació també valora altres aspectes com el respecte a la cultura i la història de les comunitats locals com una de les metes per fomentar el desenvolupament turístic sostenible, així com que l’empresa disposi d’un sistema de gestió econòmica i de recursos honest i transparent.

Castell del Remei va començar la seua activitat vinícola el 1780 a Penelles i, en l’actualitat, sota la direcció de Tomàs Cusiné i Xavier Cepero, produeix vins negres com Gotim Bru, Oda i 1780, i blancs com Gotim Blanc i Oda Blanc.

tracking