SEGRE

GUIA

Lil Nas X, Olivia Rodrigo i el duo Billie Eilish i Rosalía triomfen en els MTV Video

Olivia Rodrigo es va endur tres premis a la gala a Brooklyn.

Olivia Rodrigo es va endur tres premis a la gala a Brooklyn.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La joveníssima californiana Olivia Rodrigo va superar diumenge (matinada d’ahir dilluns a Espanya) l’estrella del pop Justin Bieber a la gala dels premis MTV Video Music, en la qual Lil Nas X va aconseguir el cobejat guardó a videoclip de l’any i Megan Thee Stallion se’n va anar amb les mans buides malgrat ser una de les favorites.

Després de la gala, es van comunicar els premis de la música llatina, amb un guardó a Billie Eilish per la seua col·laboració al videoclip Lo vas a olvidar, amb la catalana Rosalía. Des que es va donar a conèixer la nominació, a començaments d’agost, no van desistir les crítiques a les xarxes socials des de l’àmbit llatinoamericà al considerar les dos cantants, la nord-americana Billie Eilish i la hispana Rosalía, “no llatines”.

A la festa, que va inaugurar Madonna, amb una cotilla estil dominàtrix als seus 63 anys, la noia Disney Rodrigo va recollir els premis de millor nova artista, cançó de l’any (Good 4 You) i actuació push. Els Foo Fighters van ser reconeguts com a Icona Global..

Olivia Rodrigo es va endur tres premis a la gala a Brooklyn.

Olivia Rodrigo es va endur tres premis a la gala a Brooklyn.EFE

tracking