SEGRE

ACCIDENT

En estat crític una jove que es va estimbar a Benidorm al fer-se un selfie

En estat crític una jove que es va estimbar a Benidorm en fer-se un selfie

En estat crític una jove que es va estimbar a Benidorm en fer-se un selfieEFE/Pep Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 26 anys i nacionalitat ucraïnesa està ingressada en estat crític a l’hospital General d’Alacant després d’estimbar-se pel penya-segat del turístic castell de la localitat de Benidorm quan es feia un selfie.

Fonts sanitàries han informat aquest dimecres a Efe que la dona es troba molt greu a la Unitat de Reanimació del centre hospitalari, al qual va ser evacuada amb diversos traumatismes i símptomes d’ofegament.

Els fets van passar aquest dimarts, sobre les 18:10 hores, quan la jove i una amiga es trobaven al mirador del castell de Benidorm, conegut popularment com "el balcó d’Europa" i un dels punts més visitats i fotografiats de la capital turística de la Comunitat Valenciana, i va provar de fer-se un selfie sobre una barana amb la platja de Llevant de fons.

Pel que sembla, una distracció va fer que es precipités accidentalment des d’uns 20 metres d’altura pel penya-segat fins al mar, on va ser rescatada per socorristes que la van portar fins unes roques properes per practicar-li les primeres maniobres de reanimació abans de ser traslladada fins el port de la localitat en estat inconscient.

Els sanitaris de les ambulàncies del SAMU i Suport Vital Bàsic li van realitzar maniobres de recuperació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització que van permetre recuperar-li les constants vitals. Després va ser traslladada a l’Hospital General de la província on es troba en estat crític.

tracking