SEGRE

EQUIPAMENTS RESIDÈNCIA

Alba Jussà oferirà servei d'habitatge i acompanyament a discapacitats

Travessia de l’N-260 a la Pobla de Segur.

Travessia de l’N-260 a la Pobla de Segur.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cooperativa Alba Jussà oferirà a partir de gener del 2022 un nou servei per a persones amb discapacitat intel·lectual del Pallars Jussà i comarques pròximes. Es tracta d’un equipament públic d’acollida residencial, de caràcter temporal o permanent, dirigit a persones amb un grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33% i que necessiten la provisió d’un servei amb suport de caire residencial. Seran dos pisos amb habitacions individuals i jardí que es convertiran en una casa adaptada i amb suport per a les persones que vulguin anar-hi a viure.

Aquest nou projecte, que compta amb el suport de l’ajuntament de la Pobla de Segur, naix de la necessitat detectada a la comarca després que persones i famílies manifestessin la voluntat d’algunes d’elles d’emancipar-se i la preocupació de les famílies cap al futur dels seus fills i familiars quan ells no estiguin o no puguin continuar sent un suport.

Aquesta llar residència serà la primera i única a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça.

Durant la tardor del 2021, s’oferiran jornades de portes obertes als pisos i sessions informatives del servei en les quals l’entitat recollirà les sol·licituds dels interessats i els assessorarà amb els tràmits necessaris.

tracking