SEGRE

La mare de Rosalía publica una foto de la cantant de petita vestida com en la Gala MET

Rosalía, amb un vestit roig inspirat en el mantó de Manila.

Rosalía, amb un vestit roig inspirat en el mantó de Manila.EFE/TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rosalía va causar sensació aquesta setmana a la Gala MET en triar un disseny en forma de mantó de manila roig del californià Rick Owens. Un estilisme compost per un ‘short’ de cossatge alt amb serrells que queien fins els turmells i un cos amb un gran escot que deixava les espatlles al descobert.

El ‘dress code’ de la gala suggeria centrar-se en la estètica americana i la seua identitat a través de la moda. Tanmateix, la de Sant Esteve Sesrovires es va presentar a l’esdeveniment amb un ‘look’ que recordava molt més a les seues arrels espanyoles. Alguns portals de moda han apuntat que la cantant homenatjava a Lola Flores amb la seua elecció d’estilisme.

Tanmateix, la mare de la cantant, Pilar Tobella, revelava aquest dimarts que l’estilisme també era una picada d’ullet al seu infància. I és que Tobella, que treballa amb la seua filla, va compartir en el seu compte d’Instagram diverses fotografies de l’artista a la gala a més d’una de Rosalía quan era nena vestida d’una manera que recorda al ‘look’ que ha lluit dos dècades després en el gran esdeveniment de moda. La mare de l’artista va elegir, a més una fotografia de la gala en la qual Rosalía apareix amb una expressió i postura molt semblants a quan era petita.

Una foto que Rosalía va compartir de seguida al seu compte, posant-les juntes de manera que encara s'aprecia millor la semblança.

tracking