SEGRE

Tots els policies de la unitat antidroga de Mèrida, detinguts per tràfic de marihuana

Detall d'una planta de marihuana

Detall d'una planta de marihuanaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc agents de la Policia Nacional que formen el grup d'estupefaents de la policia de Mèrida complet, i una altra agent de la mateixa comissaria, segons confirmen fonts policials han estat detinguts per tràfic de drogues. Entre els detinguts també hi ha un agent de la Guàrdia Civil i diverses persones no vinculades a aquests cossos; en total, una vintena.

Amb aquesta operació s'ha desarticulat un entramat criminal complex assentat a la província de Badajoz, segons ha informat en un comunicat la Direcció General de la Policia. Aquest grup estava integrat per diverses organitzacions que interactuaven entre elles i dedicat presumptament al cultiu, processament, manipulació i distribució de marihuana.

L'operació ha estat conjunta entre la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, que han dut a terme una investigació "llarga i complexa". En total han fet escorcolls a més de 20 domicilis i han localitzat quatre plantacions de marihuana d'interior, amb més de 3.000 plantes. S'han intervingut moltes eines per instal·lar les plantacions, com llums, al·lògens i consoles d'aire condicionat i diversos vehicles.

Segons publica El Mundo, el treball de les unitats d'Assumptes Interns ha permés la detenció del grup complet d'estupefaents de Mèrida, compost per quatre agents i l'inspector que està al capdavant, a més d'un guàrdia civil. Els detinguts han sigut traslladats a Almendralejo per a evitar que fossin els seus companys de Mèrida els encarregats de custodiar-los. 

tracking