SEGRE

Un home embarassat i més diversitat ètnica: així són els nous emojis

Un home embarassat i més diversitat ètnica: així són els nous emojis

Un home embarassat i més diversitat ètnica: així són els nous emojisEmojipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emojipedia ja ha publicat els nous emojis aprovats per Unicode Consortium, l’òrgan que regula els caràcters unicode que s’utilitzen en els missatges digitals.

El nou paquet consta de 37 emojis nous que en els propers mesos s’aniran incorporant a les xarxes socials i a les aplicacions de missatgeria. Dos dels més comentats són els que representen un home i una persona de gènere neutre embarassats.

S’ha donat més relleu a la diversitat ètnica en sumar múltiples encaixades de mans amb diferents combinacions ètniques que inclouen fins quinze variacions de to de pell. També s’incorporen més tonalitats de pell als emojis de príncep i princesa i se n’afegeix un de gènere neutre (persona amb corona).

A més, hi haurà nous gestos manuals com les mans formant un cor, mà amb índex i polze creuats o palmell cap a dalt o cap a baix, tots amb les seues corresponents variacions de to.

Sobre les noves expressions, inclou la cara fonent-se, cara amb els ulls tapats parcialment, la salutació militar, la cara amb línia de punts o la cara a punt de plorar. Juntament amb totes aquestes expressions també hi ha altres emojis d’objectes com el tobogan, les mongetes, la bola de discoteca o la radiografia.

Es preveu que Google incorpori aquests emojis a finals d’aquest any, però companyies com Apple, Samsung, Twitter o Facebook podrien esperar a mitjans del 2022.

tracking