SEGRE

Dos morts en envair un cotxe la terrassa d'un bar a Múrcia

Dos morts en envair un cotxe la terrassa d'un bar a Múrcia

Dos morts en envair un cotxe la terrassa d'un bar a MúrciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes han mort i unes altres dos persones han resultat ferides no de gravetat en envair un cotxe la terrassa d’un bar al nucli de la població murciana de Roldán, ha informat Antonio León, l’alcalde de la localitat de la qual és pedania. L’accident ha ocorregut cap a les 14.30 hores al bar Honey’s, regentat per indis i freqüentat principalment per britànics, ubicat al costat de l’avinguda de Múrcia, la carretera principal, per on el cotxe circulava amb excés de velocitat i ha perdut el control.

"Per sort no hi havia gaires clients", ha explicat León, qui ha confirmat que un dels morts és el conductor del turisme, que s’ha emportat taules i cadires d’un extrem a un altre de la terrassa fins xocar contra el mur perimetral d’un edifici limítrof.

Segons fonts pròximes a la investigació, el conductor, de nacionalitat marroquina, portava una ferida d’arma blanca anterior a l’accident la causa del qual s’està indagant mentre es procedeix a l’aixecament dels cadàvers. L’altre mort és un client, d’origen sud-americà, segons aquestes mateixes fonts. León ha detallat que els dos ferits portats a l’hospital Los Arcos del Mar Menor, de Pozo Aledo (San Javier), són del nord d’Europa. Han estat atesos per sanitaris enviats al lloc en tres ambulàncies que han prestat assistència als ferits just el dia en què el municipi de Torre Pacheco, juntament amb el de San Javier i San Pedro del Pinatar, celebrava el 185 aniversari de la seua independència del de Múrcia el 1836.

En ser tan recent l’accident, des de l’ajuntament encara no han decidit si se seguirà amb el programa d’activitats commemoratives o si es dictarà alguna jornada de dol.

tracking