SEGRE

Apareixen 'negacionistes de volcans' que diuen que l'erupció està 'preparada'

Eurupció en La Palma: Una colada de lava comença a afectar els habitatges més propers al volcà

Eurupció en La Palma: Una colada de lava comença a afectar els habitatges més propers al volcàEFE/Miguel Calero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials mostren la seua sorpresa i indignació davant dels comentaris de "negacionistes de volcans", que arriben a dir que l’erupció provocada a l’illa de La Palma no és un fenomen natural, sinó que ha estat "orquestrat" i és fruit d’un pla maquinat.

Alguns usuaris de les xarxes socials no es poden creure que hagi sorgit un nou moviment negacionista al voltant de l'erupció volcànica de La Palma. 

Sembla que hi ha una part de la població que no es creu res del que passa, i és que, a més dels negacionistes del coronavirus, enguany hem conegut als negacionistes de la neu; persones que quan diversos punts d'Espanya es van veure afectats pel temporal Filomena no es van creure que la neu fos real; és més, van assegurar que es tractava de "plàstic pur". Per "demostrar" que en comptes de neu, era plàstic el que queia de el cel, el que feien era agafar una bola d'aquesta i cremar-la, asseguraven que, com que no es fonia a l'acostar-li el encenedor, era de plàstic. Una cosa que van desmentir, òbviament, els experts.

tracking