SEGRE

HUMOR FESTIVAL

Tàrrega, capital de l'humor amb la tercera edició de Lo Memefest

Del 6 al 10 d'octubre, i podria ser l'última

Presentació ahir de la tercera edició de Lo Memefest, organitzat per l’Associació Agrat de Tàrrega.

Presentació ahir de la tercera edició de Lo Memefest, organitzat per l’Associació Agrat de Tàrrega.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega es convertirà en la capital de l’humor del 6 al 10 d’octubre amb probablement la que serà l’última edició de Lo Memefest, la més llarga fins ara i que comptarà amb reconeguts humoristes com Peyu, Patricia Espejo i Iggy Rubin.

La tercera edició del festival d’humor de Ponent, organitzat per l’Associació Agrat amb el suport de les regidories de Cultura i Joventut, oferirà cinc dies d’activitats entre les quals destaca l’actuació de Peyu amb l’espectacle L’home orquestra i La tarda dels monòlegs. Tots dos actes tindran lloc al càmping amb unes quatre-centes localitats.

Lo Memefest es completarà amb una transmissió a Twitch; una exposició sobre salut mental, joves i mems; el ja clàssic Impro’ssible; un taller de podcast; la primera fira gastronòmica del burrito i el nacho; un vermut debat sobre com potenciar el català entre els joves a les xarxes, i la projecció del film La escopeta nacional.

Lo Memefest va posar ahir a la venda les entrades a la pàgina web www.agratickets.cat per als tres espectacles de pagament. També ofereix packs Memecenes.

tracking