SEGRE

L'arribada de l'iPhone 13 provoca que es dispari la recerca d'iPhones de segona mà

L'arribada de l'iPhone 13 provoca que es dispari la recerca d'iPhones de segona mà

L'arribada de l'iPhone 13 provoca que es dispari la recerca d'iPhones de segona mà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple ja permet des de divendres passat la reserva del seu últim producte estrella, el iPhone 13, i la demanda ha estat tan elevada que la mateixa nempresa ha hagut de llançar un comunicat advertint que no arribaran més entregues fins a finals d’octubre.

Però mentre molts usuaris no tenen cap dubte que volen aconseguir l’últim model de iPhone, d’altres han optat per comprar versions més antigues, amb l’objectiu d’aconseguir un producte Apple però a un preu més econòmic. I és que amb l’arribada del nou iPhone 13 els webs i aplicacions que ofereixen productes de segona mà s’han omplert d'iPhones més antics que els seus propietaris ja no necessiten perquè es compraran l’últim model. Alhora, moltes persones han decidit fer caixa per comprar l'iPhone13 venent els seus antics mòbils per poder aconseguir el nou.

S'ha de tenir en compte que el preu mitjà d’un iPhone de segona mà se situa en 583 euros, davant els 900 que costa el nou iPhone 13 o els 800€ d’un iPhone 12 nou, xifra que suposaria un estalvi d’un 33% i un 25%, respectivament.

Al portal Milanuncios les recerques de iPhone s’han disparat i entre els models més buscats es troben el iPhone 12 i l’11 de segona mà. La demanda del primer mòbil ha pujat un 63%, mentre que del segon s’ha arribat a assolir el percentatge del 116%. Per la seua part, l’Apple Watch ha augmentat la seua demanda un 44%.

Segons ha anunciat el portal web, en el termini que hi va haver de temps entre la presentació de l’últim mòbil de la marca i l’esdeveniment d’Apple, les recerques d'iPhone han arribat a incrementar-se un 553%. El pic de recerques es va produir el 14 de setembre, coincidint amb l’anunci dels nous dispositius. De la mateixa manera, l’1 de setembre es van filtrar diverses notícies sobre el llançament de l’Apple Watch i les recerques d’aquest dispositiu van augmentar un 56% només en un dia.

tracking