SEGRE

La Regió Sanitària de Lleida concentrarà la vacunació massiva al Pavelló Onze de Setembre i els CAP

El pavelló Onze de Setembre és un punt de vacunació.

El pavelló Onze de Setembre és un punt de vacunació.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut dona per tancada la campanya de vacunació massiva a la Regió Sanitària Lleida i la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran amb 590.000 dosis administrades des de l’inici. Aquestes xifres suposen un percentatge del 70% de la població vacunada amb pauta completa.

A partir d’ara, s’aproparan aquests punts de vacunació als Centres d’atenció Primària (CAP) i als equipaments habilitats per aquesta finalitat en els diferents municipis. D’aquesta manera s’entrarà en una segona fase de manteniment i de cerca proactiva d’aquelles franges d’edats i col·lectius pendents de vacunar a partir dels centres d’atenció primària i del coneixement i proximitat amb els usuaris per tal de seguir implementant altres accions de diferent intensitat.

A la Regió Sanitària Lleida, els punts de vacunació massiva de Mollerussa i Tàrrega continuaran oberts per administrar segones dosis fins el proper dia 30 de setembre. A partir d’aquesta data, els usuaris pendents de rebre la segona dosi seran citats per poder vacunar-se al Pavelló Onze de Setembre. Pel que fa als usuaris de Balaguer i Alcarràs podran seguir rebent la vacuna a la seva Àrea Bàsica de Salut. El punt de vacunació de Balaguer (edifici polivalent Lapallavacara) ha administrat 11.000 vacunes i Alcarràs (Escoles Velles) més de 40.000 vacunes, d’aquestes, 7.300 al sector hortofructícola).

El pavelló Onze de Setembre de Lleida, romandrà obert com a punt de vacunació i aquesta es farà amb cita prèvia (demanant hora al web vacunacovid.catsalut.cat) i sense cita. Tanmateix s’està valorant la nova ubicació del punt de vacunació de Lleida ciutat des d’on es coordinaran les accions necessàries de vacunació pel territori amb equips mòbils.

A la Regió Sanitària Lleida s’han administrat gairebé 500.000 dosis i més de 260.000 persones ja tenen la pauta completa.

A la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran s’han administrat més de 90.000 dosis i més de 48.000 persones ja tenen la pauta completa. Això suposa més de 68% de la població. Es continua la vacunació al CAP Tremp i al Mòdul de suport. El total de vacunes administrades al Poliesportiu el Casal i al CAP Tremp ha estat de 14.500 vacunes.

A Puigcerdà la vacunació s’ha centralitzat al CAP del municipi. Des del 12 de maig, s’han posat a la població un total de 23.00 vacunes. A La Seu d’Urgell el nombre d’usuaris vacunats ha estat de 24.500. Actualment la vacunació continua al mòdul de suport. Per la seva banda, a l’Aran es continua vacunant tant al Centre Joenessa Antara com al CAP.

tracking