SEGRE

Així ha confirmat Rosalía la seua relació amb Rauw Alejandro

Rosalía en una imatge arran de la seva col·laboració amb Billie Eilish a 'Lo vas a olvidar'

Rosalía en una imatge arran de la seva col·laboració amb Billie Eilish a 'Lo vas a olvidar'Sony Music

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rosalía ha decidit, el dia de la seua 28a aniversari, mostrar a tothom que està enamorada del també cantant Rauw Alejandro. I ho ha fet a través de les seues xarxes socials, ublicando una imatge en la qual es veu celebrant el seu dia amb Rauw.

"Lliura|Balança i beneïda", escrivia la cantant en un post en el que pujava vuit fotografies i en dos d’elles es podia veure Rauw Alejando. En la primera es pot veure com ell  està jugant a la videoconsola mentre Rosalía està ajaguda entre els seus braços. En l’altra imatge en la qual apareixen junts, la cantant està somrient mentre es fa una 'selfie' al costat de Rauw. Unes imatges que han causat autèntic furor a Instagram i que en menys de 24 hores han arribat als gairebé 4 milions de 'likes'.

Sembla que la decisió de mostrar la seua relació al món ha estat consensuada, perquè Raw també ha publicat al seu Instagram fotos dels dos junts. "Encara que se’n vagi el sol amb tu el dia mai no acaba. Feliç aniversari bebé", ha escrit el cantant al costat d’un munt d’imatges.

tracking