SEGRE

Un jove agraeix el tracte especial que va rebre en un bar i les xarxes es bolquen amb l'establiment

Javier davant el bar Andorra de Pontevedra

Un jove agraeix el tracte especial que va rebre en un bar i les xarxes es bolquen amb l'establiment@meizosolegalpin

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Meizoso ha revelat en el seu compte de Twitter l’emotiva història que ha viscut en un bar de Pontevedra, després de què la reacció que va tenir la propietària en veure que quan hi anava a menjar amb la resta dels seus companys de feina, no demanava mai res.

Javier Meizoso ha explicat que durant la primera setmana que va començar treballant al carrer "venent porta a porta", la resta de treballadors de la seua empresa "paraven a menjar en aquest bar de Pontevedra".. Ell no tenia diners i mai no demanava res, al·legant que es trobava malament.

Al tercer dia, explica Javier, la propietària de l’establiment li va posar un plat davant. "Em va dir que s’havia equivocat, però que ara havia de menjar-me'l, que no em cobraria. Ho va fer a propòsit, és clar. És una senyora gallega plena d’humanitat que va entendre el que passava, sempre hi torno, mai oblido", escriu Javier en un tuit que ha estat compartit ja per més de 15.000 persones.

La reacció s’ha reflectit en les ressenyes que ha rebut el bar de Pontevedra a Google. En menys de dos dies, l’establiment ha aconseguit les cinc estrelles de valoració, amb més de 950 ressenyes positives: "Un lloc on no només t’omplen bé l’estómac sinó també el cor, Carmina i el seu bar s'ho mereixen tot. Vagin i gaudeixin d’un menjar espectacular a preus dels d’abans".

tracking