SEGRE

L'aplaudida resposta d'un jove a la grolleria d'un tuitaire que es va ficar amb el seu pes: "Ningú voldria ser la cadira ..."

El youtuber Carras.

L'aplaudida resposta d'un jove a la grolleria d'un tuitaire que es va ficar amb el seu pes: 'Ningú no voldria ser la cadira... '@JoseCarrasco_98

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La resposta del youtuber murcià José Carrasco, Carras, a una grolleria per part d'un tuitaire que es va ficar amb el seu pes s'ha fet viral a les xarxes.

Carras ha celebrat aquests dies el seu 23 aniversari i, per això, va penjar a Twitter una foto seva al costat de diversos emojis d'aniversari, un pastís amb espelmes i els números 2 i 3. Tot i que la majoria de les respostes van ser bones, n'hi va haver una que va cridar l'atenció, perquè es ficava amb el seu físic: "Jo no voldria ser la cadira". Un comportament, malauradament, més que habitual en les xarxes socials. "Les xarxes socials han aconseguit que li puguis faltar així al respecte a algú que no coneixes i no t'emportis una bufetada per fer-ho", respon la usuària @Maria_MMM97

Una resposta molt aplaudida, la de Carras, que en poques hores s'ha situat en més de 45 mil 'm'agrada' i gairebé 3 mil 'retuits'. La majoria d'usuaris ha volgut mostrar-li el seu suport aplaudint les seves paraules i comentant casos de ciberassetjament similars.

tracking