SEGRE

Les recerques de restaurants i gimnasos s'han duplicat aquest mes de setembre respecte al 2020

Les recerques de restaurants a Google Maps han augmentat notablement.

Les recerques de restaurants i gimnasos s'han duplicat aquest mes de setembre respecte al de 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google Maps ha compartit dades d’aquest mes de setembre que revelen que les recerques de gimnasos a tot l'Estat s’han incrementat un 115% en les dos primeres setmanes de setembre d’aquest any comparat amb el mateix període de temps el setembre de 2020.

Un altre dels canvis es la recerca de salons de manicura, que ha pujat un 165% en la primera quinzena d’aquest setembre respecte a 2020. També ha augmentat les referències a dentistes, concretament un 275% en les dos primeres setmanes de setembre comparat amb el mateix període de 2020.

L’interès pel lleure també queda palès en el creixement d'un 90% les recerques de restaurants en comparació amb el setembre del 2020.

Les dades de Google Maps també serveixen per analitzar els moments de més aglomeració en establiments d’hostaleria. Així, els cafès estan plens els diumenges a les 10 i a les 13 hores, mentre que els períodes més tranquils tenen lloc els dies laborables entre les 16 i les 17 hores.

Per la seua part, els restaurants omplen els dissabtes a la nit, mentre que els dimarts són els dies menys freqüentats.

Pel que es refereix a la recuperació del turisme, aquesta també és evident, ja que estan augmentant les recerques d’atraccions i monuments com la Torre Eiffel, la Sagrada Família, el Louvre, l’Europa-Park (Alemanya), el coliseu de Roma, els llacs de Plitvice a Croàcia, la costa Amalfitana a Itàlia, el parc d’atraccions Energylandia a Polònia, el Duomo de Milà i el Camp Nou són, en aquest ordre, els 10 més buscats a Google Maps.

tracking