SEGRE

Polèmica reacció a les xarxes després de saber-se que el xef José Andrés reparteix 'ropa vieja' a La Palma

El cuiner José Andrés atén la premsa durant el documental.

El cuiner José Andrés atén la premsa durant el documental.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El xef José Andrés ha viatjat des dels Estats Units fins La Palma per mostrar el seu suport a tots els afectats per l’erupció del volcà de Cumbre Vieja.

El cuiner, a través de la seua fundació World Central Kitchen, ha ofert aliments a afectats i treballadors de Correus, emergències, protecció civil, policies, entre altres persones que treballen vigilant la seguretat de les zones pròximes al volcà.

La generositat de José Andrés es va reflectir en un reportatge del diari El Mundo i va ser llavors quan les xarxes socials es van encendre. El mitjà de comunicació va titular l’article informatiu amb la iniciativa de l’expert culinari amb la que havia portat el típic plat canari, 'ropa vieja', als veïns de la zona. Un terme que per a algunes persones era desconegut i pel qual li van retreure que entregués als afectats samarretes, pantalons i altres complements en mal estat.

Un usuari ha recopilat algunes de les respostes més virals: "La notícia és meravellosa, però les respostes són per posar-los un marc i posar-les a la paret".

Alguns usuaris van criticar que José Andrés donés roba en mal estat, i van assegurar que "si tan amic és de Bezos que reparteixi roba nova, no vella", "hi ha roba vella que està molt bé i es pot utilitzar" o "el que ha de fer és deixar de repartir trossos de tela vells, i donar diners, que a més n'hi sobren".

La majoria d'usuaris han reprès els 'ignorants', mentre que altres intentaven mostrar què és, realment, la 'ropa vieja' a la qual es referia el titular d'El Mundo.

tracking